Naszymi klientami są między innymi:
Australia
1. "AKUNA" PTY Ltd. Trade as
Mama's Pierogi
Adelajda
2. HALINA DUMPLINGS MNF.
NICHOLAS RAY MALINOWSKY
Strathfield
3. "ALINA'S PIEROGI"
Melburne
USA
1. "CHICAGO PASTA COMPANY"
Chicago
2. Korporacja "KENDRILL
SECURITIES INC."
Nev Castle
Nowa Zelandia
1. "REDBURG UNIVERSAL LIMITED"
Okland
Hiszpania
1. "DON HUMO" S.L.
Malaga
Ukraina
1. Cuszkowskij K.J.
Vinnica
2. OOO "TRI STAR"
Czerniachovka
3. OOO "SILENCE"
Kijów
4. Cz.P. "VODOLEY"
Donieck
5. "ALMI" Ltd.
Użgorod
Rosja
1. IP. "CYGANKOVA"
Kołomna
Litwa
1. S.A. "AKVATERA"
Dievagalos k/Zapyskio Sen.
Białoruś
1. CZUP "AROMAVKUS"
Szczuczyn
2. SPK "OSTROMIECHIEVO"
Ostromechievo
3. SPK im. V.I. KREMKO
Kvasovka
Polska
1. "LEWIL - IGLOKRAK"
Kraków
2. "M&M" Adam Hryń
Wałbrzych
3. GLOB Grupa "EKO" Sp.zo.o.
Brzeg Dolny
4. "ATS" Polska
Ostrołęka
5. "POLMLEK" Sp.zo.o.
Warszawa
6. PP-H "KOTWICA"
Warszawa
7. Grupa Żywiec S.A.
Browar Elbląg
8. PP-H "ZELAN"
Nakło n/Notecią
9. "MATI" Wyroby Garmażeryjne
Wołomin
10. "LIMATHERM" Sp.zo.o.
Limanowa
11. OSM "WART-MILK"
Sieradz
12. "LAJKONIK SNACKS" GMBH
Skawina
13. "HERBAPOL"
Kraków
14. "ALBERTINA" Polska
Wrocław
15. PPM "TAURUS" Sp.zo.o.
Pilzno
16. PSS"SPOŁEM
Kraków, Howa Huta
17. PP-H "VARIA" Sp.zo.o.
Mikołów
18. "ALFA" Spółka z o.o.
Gdynia
19. "REA-ROL"
Sypniewo k/Grudziądza
20. Firma Cukierniczo-
Gastronomiczna "GRZEŚ"
Nawojowa
.....
.....
i inne firmy
Przeznaczenie
Stół inspekcyjny przeznaczony jest do poziomego transportu, sortowania, oraz suszenia surowca, m. innymi: owoców i warzyw świeżych oraz mrożonych, również po wstępnej obróbce na urządzeniu stojącym przed stołem.
Praca maszyny
Stół inspekcyjny ustawiony jest w linii produkcyjnej. Na przesuwającą się taśmę stołu, spełniającą również rolę tzw. magazynka, transportowane sa produkty (marchew, pietruszka, cebula, truskawki, maliny, wiśnie, jabłka, itp.). Z maszyny produkcyjnej (czyszczącej, myjącej, kalibrującej lub innej). W przypadku maszyny myjącej w miejscu wejścia mokrego produktu na stół, można (na życzenie) zamontować wentylatory w celu zdmuchania nadmiary wody.
Produkt przsuwany jest na ruchomej z regulowaną szybkością taśmie. W międzyczasie pracownicy siedzący po jednej i drugiej stronie stołu przebierają lub doczyszczają produkt.
Gotowy produkt poprzez zsyp stołu kierowany jest do dalszej obróbki lub pakowany do worków lub do dalszej obróbki.
Dane techniczne
Wyszczególnienie Jedn. Dane
a. Ilość punktów oświetleniowych sztuki 3
b. Napięcie zasilania V, Hz 230, 50
c. Moc kW 0,25
d. Obroty (regulowane falownikiem) obr./min 5
e. Waga kg 160
f. Wymiary (dł x szer x wys) mm 4000 x 1000 x 700 - 1000
g. Wysokość stołu - regulowana
Przeznaczenie
Urządzenie przeznaczone do zgrubnego mycia warzyw korzennych twardych, marchwi, pietruszki, buraków, itp.
Opis urządzenia
Przed przystąpieniem do mycia należy napełnić wannę wodą. Następnie uruchomić płuczkę i przystąpić do zasypywania jej surowcem. Dzięki pochyleniu bębna surowiec przesuwa się w stronę wysypu. Na końcu bębna znajdują się zabieraki, które wysypują umyty surowiec na zewnątrz. Przy mocnym zabrudzeniu wody należy ją spuścić i uzupełnić świeżą. Regulowane stopy służą do ustawienia kąta pochylenia płuczki, co ma wpływ na wydajność i dokładność mycia.
Dane techniczne
Wyszczególnienie Jedn. Dane
a. Wydajność kg/h do 3000
b. Moc motoreduktora kW 1,1
c. Obroty bębna obr/min 14
d. Napięcie zasilania V, Hz 400, 50
e. Wymiary (dł x szer x wys) mm 2800 x 1040 x 163
Krótka charatekterystyka urządzeń
Przetwórstwo warzyw i owoców
© by EUROMASZ FOOD Sp. z o.o., 2003-2014